Buna, sunt Claudia!

Bine ai venit pe site-ul meu!

Sunt foarte bucuroasă că ai ajuns aici și sper că rândurile și cuvintele pe care le-am scris din suflet și cu gândul la tine, vor ajunge la inima ta și îti vor deschide mintea.

Rolul meu ca antrenor de viată este să lucrez cu tine pentru ca tu să-ti crești și să-ti consolidezi bunăstarea fizică, emotională, spirituală și mentală, pentru a-ti maximiza potentialul pentru o viată mai armonioasă, pentru a-ti oferi un real sentiment de bunăstare interioară și pentru a te ghida să-ti creezi viata pe care o meriti.

Cine sunt eu?

Sunt asemeni fluturelui dintr-o crisalidă.
Privind din exterior, ai putea spune ca e doar o simplă gogoașă inertă, în care nu se întâmplă nimic. În interior însă, e multă mișcare. Acolo, în laboratorul conștiintei, se-ntamplă marile transformări.

La acest moment nu stiu cand si unde se va întâmpla desăvârșirea mea, ca fluture. Stiu ca eu, acum, mă … antrenez sa zbor! Si că, într-o bună zi, voi străluci în soare, împlinind astfel viziunea mentorului meu Andy, care, la plecarea din bootcamp, m-a inspirat cu urmatoarea formulă:

”Du-te si … strălucește!”

Dincolo de metafora fluturelui …

Sunt noul tau potential coach! Sau consilier. Sau poate, Theta Healer …

Si dacă, după momentul initial de confuzie, îti apare întrebarea ”Ce anume ar putea transforma potentialul în realitate?”, iată răspunsul meu:

Abilitatile mele

Învat continuu, din pasiune

Împartasesc cu tine experienta mea si Abilitatile dobandite si exersate în luni sau ani de practica pentru a-ti aduce acel plus de valoare care poate face diferenta în viata ta în urma interactiunii cu mine. În functie de nevoile, alegerile si solicitarile tale, acestea se pot concretiza în:

  • Impartasirea de informatii practice si exemple.
  • Experienta practica de învatare prin întrebari si exemple.
  • Exercitii practice la sfârsitul fiecarei sesiuni.
  • Experienta practica de învatare prin practicarea unor tehnici și exercitii.

CONSILIERE

80%

COACHING

80%

GENE KEYS & HUMAN DESIGN

25%

Theta Healing

25%

Certificari

Iată câteva dintre certificările mele ...

Ma specializez in ...

Alege ce ti se potriveste dintre nisele mele

error: Alert: Content is protected !!