POVESTEA EGOULUI

Si la mine, ca la oricare dintre noi, Povestea sufletului – Esenta se împleteste cu Povestea egoului – Rolurile in ceea ce, din punct de vedere arhetipal, numim generic Calatoria eroului si reprezinta suma experientelor noastre in aceasta viata.

Povestea egoului incepe tot in copilarie, insa ceva mai tarziu. Teoretic, dupa varsta de 3-4 ani. Totusi, pentru ca multe din aspectele povestii nu sunt relevante pentru acest blog, ma voi teleporta in timp pana in iunie 2012 cand am schimbat efectiv rolul de finantist angajat full time cu cel de antreprenor pornit sa-si schimbe propria lume.

De-a lungul calatoriei mele aici am intalnit Oameni înzestrati cu puterea de a ”vedea” cine sunt si ce ”puteri” am, înainte ca eu însami sa-mi reamintesc despre asta. Mi-au spus ca, in aceasta viata am venit cu darul vindecarii si cuvintele lor m-au purtat in amintirile copilariei mici cand, dupa spusele mamei si ale bunicii mele, manifestam empatie si o preocupare evidenta (de obicei nefireasca la acea varsta), pentru binele oamenilor. Revenind in prezent am început sa constientizez ca manifest o pornire naturala de a trai sanatos si de a indeparta suferinta (mai ales, cea sufleteasca) de la cei din jurul meu. O fac in felul meu – tacut, calm, neconditionat.

Si pentru ca darul se cerea pus in valoare, am ales sa fac o initiere in samanism si in Reiki, o formare in Theta Healing – momentan, cursul de baza – si, ca autodidact, am deprins tehnici de vindecare energetica prin Quantum Touch.

Umbrele conditionarilor si convingerilor ”primite” in copilarie au fost magic transformate in lumina de setea mea (nepotolita) de cunoastere; asa ca, atunci cand am decis sa las in urma vechea mea profesie de economist, curiozitatea si nevoia de a fi indeajuns de buna(!!!), m-au condus catre formari in:

  • Training
  • NLP
  • Consiliere pentru Dezvoltare Personala
  • Coaching
  • LAB Profile

Intre timp, am cochetat cu Public Speaking-ul si in vara lui 2013 am tinut cateva ateliere gratuite de Încredere in sine.

In ultimii 2 ani, am descoperit filosofia Slefuitorului de Diamante care mi-a schimbat iremediabil felul de a privi lucrurile. Am facut o formare in ARL (Action, Reflection, Learning) inca nefinalizata cu examenul de certificare.

Am descoperit apoi si m-am indragostit de Human Design si Cheile Genelor  care au venit sa consolideze si sa intregeasca toata cunoasterea dobandita despre chackre (la cursul de samanism si nu numai) si despre astre, din pasiunea mea timpurie pentru astrologie.

Ultima aparuta in peisajul hobby-urilor cu ”risc” mare de a se transforma in pasiune, Numerologia, m-a capacitat sa pornesc momentan doar pe calea studiului individual, în timp ce ”imi fac mana” (la propriu) întocmind numerograme pentru rude si prieteni.

Am un simt estetic dezvoltat si o sensibilitate înnascuta pentru orice forma de arta. Înca regasesc in sufletul meu placerea de a armoniza culori si forme în haine sau mobila si ma cuprinde o nostalgie amestecata cu tristete cand îmi amintesc de momentul în care am ”aflat” si eu, de la ”specialisti”, ca am un chip frumos, atunci cand am fost selectata sa fiu model. Pâna atunci ma vedeam ca o lista întreaga de defecte.

Iubesc dansuliubesc sa dansez si îmi doresc, ca într-o buna zi, sa ajung sa dansez … ca in visul meu.

Cand ma simt inspirata, scriu.

Scriu pentru suflet, despre oameni si despre iubire in toate formele ei de manifestare, culminand cu cea mai înalta si mai frumoasa forma a sa – iubirea neconditionata.

UNDE MA GASESTI?

Aici, in spatiul meu reprezentat virtual de acest blog.

Bun venit iti urez, cu iubire!

Sper ca vei gasi placerea de a ramane si de a reveni aici cat mai mult timp!

Daca te intereseaza sa afli mai multe despre mine si despre cum pot sa-ti fiu de folos, te invit sa te abonezi la newsletter pentru a fi informat imediat ce public ceva nou si pentru a primi materiale destinate numai abonatilor.

Daca te simti inspirat sa-mi faci o sugestie, o marturisire sau o propunere pentru un subiect despre care vrei sa afli mai mult, te rog lasa-mi un comentariu mai jos sau scrie-mi pe adresa coaching@Claudia-Wotsch.ro

 

Cu iubire,

Claudia

Iubesc, Inspir, Însotesc

error: Alert: Content is protected !!