POVESTEA SUFLETULUI

În vara lui 2009, viata ma aducea din nou în punctul de a ma întreba si a cauta raspunsul la cateva întrebari esentiale:

Cine sunt eu?

Ce caut aici, pe pamant?

De unde am venit?

Care este misiunea mea?

Dupa ani de cautari, când am ales sa scriu despre mine pe blogul personal, m-am intrebat din nou:

Cine sunt eu?

Și, de curând, am găsit un răspuns care m-a facut să exclam: ”Da, exact asta sunt!”

În limbajul de posibilitate – singurul limbaj care onorează cel mai mult ființa umană, din perspectiva mea – eu sunt cine spun că sunt. Cine spun că sunt este orice posibilitate de a fi care mă inspiră.

Eu sunt cine spun că sunt! Sunt orice posibilitate de a fi care mă inspiră!

Cred ca orice alt raspuns referitor la origine, apartenenta, studii, profesie, varsta sau rang ar fi doar un raspuns venit din propriul ego si nu reprezinta esenta a ceea ce sunt eu, cu adevarat.

Povestea sufletului îti dezvaluie esenta mea, adica acele adevaruri care nu se schimba odata cu trecerea timpului sau in functie de contextul social in care ma gasesc la un moment dat, acele adevaruri pe care le poti ”afla” dintr-o privire sau dintr-o scurta conexiune de la suflet la suflet cu mine.

M-am nascut sub auspiciile misterioasei zodii a pestilor, o zodie predispusa catre explorarea mintii si a sufletului care mi-a oferit darul empatiei fata de trairile celorlalti. Sunt emotie si intuitie pana in varful unghilor.

Intuitie – am abilitatea de a ”citi” oamenii si de a ”vedea” in mintea si in inima cuiva. Am o conexiune ”invizibila” cu oamenii si, de multe ori, intuiesc ce ii preocupa, ce simt si ce gandesc cu adevarat.

Creativitate si imaginatie – pe care, la momentul cand scriu aceste randuri, le pun extrem de putin in valoare.

Afectivitate –  ”eclipsata” de multe ori de timiditatea si retinerea pe care le manifest, mai ales la prima interactiune cu cineva necunoscut.

Sensibilitate – ce transpare atat la nivel psihic si emotional cat si la nivel mental, spiritual si chiar energetic.

Deseori, am impresia ca sunt total diferita de ceilalti si ma simt ca si cum as fi o intrusa in propria-mi viata. Ba, mai mult, am sentimentul ca nu-mi gasesc locul in lume … Comunic telepatic, in special cu persoanele apropiate.

Empatie – care imi permite sa inteleg suferintele si situatiile prin care trec ceilalti, fara prea multe cuvinte.

Lumina sunt atrasa de tot ce inseamna spiritual, ezoteric, Dumnezeu, desi nu sunt o persoana religioasa.

Manifest mai degraba o constiinta universala decat un simt al sinelui propriu.

Iubirea care se manifesta fata de orice forma de viata. Iubesc oamenii, animalele, plantele si ma simt puternic conectata la tot ceea ce inseamna natura, cer si pamant.

Iubesc armonia si pacea mai mult decat orice si prefer sa ma retrag dintr-o situatie tensionata, decat sa ma angajez intr-un conflict.

Am sentimentul ca ma aflu aici pentru a contribui sa facem din planeta Pamant un loc mai bun, mai sanatos, mai pasnic si mai plin de iubire.

Deloc intamplator, motto-ul dupa care ma ghidez in viata este:

”Nu conteaza ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.” Maica Tereza

 

Daca te afli pentru prima data in spatiul meu reprezentat virtual de acest blog, iti urez bun venit! Sper ca vei gasi placerea de a ramane si a reveni aici cat mai mult timp!

Daca te intereseaza sa afli mai multe despre mine – Povestea egoului – Roluri, Povestea brandului, Povesti de succes – sau despre cum pot sa-ti fiu de folos, te invit sa te abonezi la newsletter pentru a fi informat imediat ce public ceva nou.

Daca te simti inspirat sa-mi faci o sugestie, o marturisire sau o propunere pentru un subiect despre care vrei sa afli mai mult, te rog sa-mi lasi un comentariu mai jos sau scrie-mi pe adresa Claudia@Claudia-Wotsch.ro

 

Cu iubire,

Claudia

error: Alert: Content is protected !!