COACHING pentru FINANTELE PERSONALE

Calea spre libertatea financiara

 

Coaching -ul pentru Finantele personale se concentrează asupra situatiei tale financiare personale, incluzând cheltuielile, veniturile principale, veniturile alternative, alte venituri ale gospodăriei, economiile, pensionarea, investitiile și ”zeciuiala”, adică ajutorarea altor oameni aflati la nevoie.

Acest tip de coaching este în creștere, având în vedere situatia economică de astăzi. Statisticile privind șomajul, diminuarea sau lipsa economiilor și un viitor nesigur ne creează îngrijorare tuturor. Multi oameni își distrug vietile din cauza unor decizii financiare proaste, a obiceiurilor riscante și a reticentei de a cere sprijin de la un specialist.

Banii în sine sunt un subiect dificil de discutat pentru unii oameni. Relatiile lor sunt tensionate deoarece partenerii au cunoștinte, conceptii și credinte diferite despre bani. Poate fi un subiect tabu, ceva care nu este discutat sincer și deschis, ci manipulat în tăcere. Relatia unei persoane cu banii depinde de multi factori, inclusiv de educatie, situatia actuală, obiceiurile de cheltuire și cunoștintele financiare generale.

Cu un număr record de șomeri pe plan mondial, interesul pentru venituri se află în prim plan. Totuși, cu exceptia celor care au învătat despre finante în colegiu sau facultate, cei mai multi oameni pot să nu înteleagă cum si de ce a început ciclul financiar personal descendent. Poate că nu înteleg cele mai bune modalităti de a alege un card de credit, cum functionează un fond de pensii sau diferentele dintre diversele institutii bancare. Această lipsă de cunoștinte financiare îi împiedică în eforturile lor de a-și schimba pozitiv situatia financiară.

Unii oameni au o relatie total nesănătoasă cu banii. Ei pot vedea banii ca fiind o necesitate rea sau ca ceva “numai pentru cei bogati”. Modul de gândire ne determină relatia cu banii și în sens negativ, dacă suferim de lipsă de resurse și în sens pozitiv, dacă ne bucurăm de abundentă.

Ca antrenor de finante personale, te pot ajuta dacă te confrunti cu o situatie financiară dificilă. Poate că e doar o criză temporară sau dorești să înveti cum să-ti gestionezi banii pentru o mai mare stabilitate financiară.

Clientii mei pot fi persoane preocupate și îngrijorate de bani, unele trăind de la salariu la salariu. Ei pot fi chiar speriati de viitorul lor și de viitorul copiilor lor.

Dacă te regăsesti în situatia de mai sus, obiectivele tale ar putea fi:

  • să scapi de datorii,
  • să economisești mai multi bani,
  • să investești cu întelepciune,
  • să-ti ajuti părintii,
  • să-ti finantezi studiile tale sau ale copiilor,
  • să-ti mărești veniturile
  • să-ti asiguri pensia.

Cu instruirea de Life Coach și un background în finante (studiile si experienta) de aproximativ 20 de ani, îmi călăuzesc clientii să își depășească problemele financiare curente. Cunoștintele și abilitătile mele includ toate aspectele fundamentale ale planificării financiare și ale coaching-ului. În întâlniri regulate, pe toata durata procesului de coaching, actionez ca un ghid și partener pentru clientii mei, deoarece împreună creăm un plan de actiune pentru ca ei să-și atingă obiectivele financiare.

Iată ce Beneficii ai putea experimenta la final, daca alegi sa fii client în procesul de Coaching pentru Finantele personale:

  • vei câștiga claritate, directie și cunoștinte despre cum să-ti schimbi situatia financiară
  • te vei bucura de calm, de satisfactie și încredere, știind că poti face schimbări pozitive.
  • te vei bucura în sfârsit de o viata fără griji, o viată pentru a trăi la maxim.

Indiferent de situatia financiară, un antrenor de finante personale te poate ghida în cele mai bune moduri pentru a-ti transforma viata.

Investește în tine și banii vor aparea neîncetat!

Dacă ai un vis sau chiar un obiectiv din sfera finantelor personale pe care nu ai reușit să-l atingi încă, programează-te acum la o primă sesiune gratuită în care să ne cunoaștem si să explorăm împreună posibile solutii pentru a-l atinge. Nu riști nimic si, la finalul sesiunii, putem decide în cunoștintă de cauză dacă ne dorim sa lucrăm împreună.

Te aștept ”înăuntru”. Pe curând!

Programează-te acum!