Traiesc cu încredere!

155 lei
creste increderea in sine

DESCRIEREA CURSULUI

Acest curs este un vis mai vechi al meu, de pe vremea cand, descoperind ca stima mea de sine scazuta era cauza nemultumirilor din viata mea, am hotarat sa ma ”vindec” pe mine si sa Împartasesc experienta mea cu altii prin intermediul blogului ”Traieste cu încredere!” pe care l-am creat la acel moment. Scriam destul de rar si, cenzurata de propria-mi neîncredere, postam si mai rar considerând ca oamenii nu sunt interesati de ceea ce am eu de spus despre acest subiect.

Ulterior, dupa ce am început sa vad rezultatele lucrului cu mine si sa traiesc cu încredere, am putut sa observ mai bine oamenii din jur si, contrar credintelor mele anterioare, am constientizat ca, dincolo de mastile de eroi salvatori ai lumii pe care le purtam zilnic, cand ajungem acasa, in intimitatea caminului, ne scoatem masca si, privind in oglinda, redescoperim pentru cateva clipe copilul speriat si lipsit de iubire pe care-l purtam in interior.

Din pacate, cei mai multi se prefac ca nu l-au vazut si neaga ca ar fi ceva care-i supara. Se anesteziaza cu emisiuni de 2 lei la TV, cu facebook, jocuri, amor ieftin ori si mai rau, alcool sau droguri si a doua zi o iau de la capat jucandu-si rolul de salvatori ai lumii ori lâncezind în vieti banale în asteptarea unor vremuri mai bune. Pentru ei voi continua sa scriu sperând ca într-o buna zi vor gasi curajul de a privi în sufletul lor si de a face ceva.

Pentru tine, cel care ai privit deja cu curaj si iubire la copilul interior si vrei deja sa schimbi relatia cu tine însuti, am creat acest curs din propria experienta. Dincolo de aspectele teoretice abordate din 3 perspective diferite, îti voi dezvalui ce anume a declansat schimbarea în mine, ce a functionat si ce nu.

CERTIFICARI

La finalul cursului vei putea descarca certificatul de absolvire a cursului, insa ceea ce conteaza cu adevarat este ca, la finalul acestui curs vei putea afirma din toata inima: Traiesc cu încredere!

BENEFICIILE ÎNVATARII

 • În curand vei putea afla ce primesti si care sunt beneficiile tale în urma participarii la cursul Traiesc cu încredere!

Share with:


Course Features

 • Lectures 0
 • Quizzes 1
 • Skill level Beginner
 • Language Româna
 • Students 32
 • Certificate Yes
 • Assessments Yes
  • Quiz1.1
   Evaluarea Stimei de sine 12 questions

Reviews

Average Rating

0
0 rating

Detailed Rating

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
155 lei

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *