Dacă ai ajuns până aici, cel mai probabil ai văzut unul dintre video-urile de promovare a Programului de 21 de zile de meditatie, ”Creează Abundenta”!

Vrei mai mult?

Înscrie-te! completând formularul alăturat cu datele tale, pentru a primi pe email programul, complet Gratuit.

Apoi asigură-te că timp de 21 de zile, zilnic, ai acces la email (sau la Facebook) si poti aloca în agenda ta minim 30 de minute, pentru a parcurge întregul program.

Fără Spam, te poti dezabona oricând.

 

* Campuri obligatorii

Despre ce este programul?

Ce ti-ar plăcea să ai mai mult în viata ta?

Mai multă iubire, fericire, bogătie, sau orice altceva …?

Indiferent ce îti dorești poate fi al tău cu ajutorul programului Creeaza Abundenta. Această provocare de 21 de zile are la bază exercitiile și meditatiile create si oferite de Deepak Chopra în programul său ”Crearea Abundentei”, pe care eu l-am parcurs în varianta sa originală, în limba engleză.

Și pentru că Abundenta nu se poate manifesta fără a fi recunoscător și fără a dărui la rândul tău, cu multă recunoștintă pentru ceea ce am primit, am ales să dau mai departe acest program, initial, către grupul meu.*

(* pe masură ce vei parcurge programul vei întelege la ce grup mă refer)

Am adaptat traducerile si am realizat înregistrările meditatiilor cât de bine am putut la acel moment, în conditiile date, așa încât să le postez de pe o zi pe alta.

Nici măcar nu mi-am imaginat atunci ce impact vor avea, în timp, aceste meditatii … Însă acum, faptul că din ce în ce mai multi oameni mi-au solicitat accesul la ele, le-au vizualizat și s-au bucurat de efectele lor, în limba maternă, mă determină să fac cunoscut acest program pentru a ajunge la toti cei care doresc să acceseze adevărata conștiintă a abundentei.

Parcurgând acest program vei afla secretele valorificării puterii atentiei și intentiei de a manifesta viata visurilor tale și vei învata să:

  • Faci mai putin și să realizezi mai multe
  • Eliberezi conditionările anterioare și notiunile precum ”lipsă”, ”sărăcie”, ”penurie” sau ”nevoie”,  pentru a experimenta abundenta debordantă
  • Schimbi realitatea fizică transformându-ti gândurile și așteptările
  • Te aliniezi cu sursa abundentei pentru a-ti  împlini spontan dorintele

 

Fundalurile sonore ce folosesc cele 7 frecvente vindecătoare se armonizează cu mesajele zilnice create de Deepak, cu meditatiile bazate pe mantre și cu gândurile/ afirmatiile centrale.

 

Începe acum călătoria către adevărata conștiintă a abundentei cu ”Creeaza Abundenta” și descoperă că nu există limite la ceea ce poti avea!

Iata ce primesti!

Zilnic, pe email, timp de 21 de zile

Afirmatia zilei

O afirmatie scurtă și foarte puternică cu ajutorul căreia îti formezi noi convingeri potentatoare despre Abundentă.

Exercitiul zilei

Un exercitiu care te ajută să conștientizezi convingeri, credinte si obiceiuri care îti limitează Abundenta.

Meditatia zilei

O meditatie ghidată cu ajutorul căreia te conectezi cu sursa abundentei și faci posibil să se manifeste în viata ta.

Bonus

Ai acces în grupul de Facebook dedicat participantilor la program aici

Vrei si mai mult?

Reconectează-te cu Prosperitatea!

Coaching to Wellbeing/ Antrenament pentru Bunăstare reprezinta un program -pachet premium- de coaching+mentoring în care, pe durata a 7 sesiuni, te însotesc si te ghidez pentru a te reconecta cu prosperitatea și starea ta de bine.

 

Banii sunt doar un instrument în forma fizică menit să ne învete despre Adevarata noastra Natura. Sunt un simbol și un marcator pentru ceea ce Este Posibil.

#Amy Lyn Pratyahara

error: Alert: Content is protected !!