2020 – Cel mai Bun An pentru Tine

2020 - Cel mai Bun An pentru Tine

Start Time

00:00

20/01/2020

Finish Time

23:00

19/04/2020

Address

online, email

Dacă ai ajuns până aici, probabil ai văzut pe facebook  o postare de promovare a Programului de 90 de zile, ”2020 Cel mai Bun An pentru Tine”!

Vrei mai mult?

#2020CelMaiBunAnPentruTine este un program transformational, foarte valoros și e … CADOUL meu pentru tine … pentru ca împreună să facem din 2020 Cel mai Bun AN pentru Mine si pentru Tine.

Programul cuprinde o sumă de exercitii, tehnici, afirmatii si meditatii care te vor ajuta să constientizezi ce te blochează, să-ti accepti fricile si să vindeci răni din trecutul tău, să renunti la sau să reformulezi convingerile limitatoare asa încât să devina benefice si suportive pentru tine, să te reconectezi cu cine esti în esenta ta si astfel să te manifești autentic, să trăiesti din ce în ce mai mult în prezent și astfel să găsesti usor solutii la situatiile care apar cu viata, să fii mai în pace cu tine și cu tot ce vine …

Deci, Nu mai sta pe ganduri! Înscrie-te! completând formularul alăturat cu datele tale, pentru a primi pe email întregul program.

Apoi asigură-te că timp de 90 de zile, zilnic, ai acces la email (si la Facebook) si poti aloca în agenda ta aproximativ 30 de minute, pentru a parcurge programul.

Fără Spam, te poti dezabona oricând.

DA, am citit și sunt de acord cu Politicile de confidentialitate.

Despre ce este programul?

Tu ce-ti doresti de la viata?

Ce obiective ai pentru noul an?

Sunt întrebari pe care le auzi destul de frecvent în ultimii ani, mai ales daca esti preocupat de dezvoltare personala.

Dar, te-ai întrebat vreodata ”De unde îti ”vin” dorintele?” Si visurile ...

Știai ca ele vin din constiinta universala (planul 5D) tocmai pentru a-ti reaminti de ce esti capabil și ce potential nelimitat ai?

Și oare ai observat ca ele vin atunci când esti prezent în viata ta?

În limba engleza cuvântul ”present” are 2 întelesuri care parca se completeaza: ”prezentă” și ”dar” ... sau altfel spus, atunci cand suntem prezenti, primim daruri de la univers.

Exact asta sunt dorintele noastre .. daruri pentru sufletul și spiritul nostru.

 

Cum se face atunci ca majoritatea nu se împlinesc? Frustrant, nu?

Îti explic foarte pe scurt:

Universul asta magic în care traim, e structurat pe mai multe planuri. Exista diverse variante referitor la numarul planurilor, dar nu e relevant acum; 7 exista cu sigurantă, iar noi vorbim acum de 3 dintre ele.

  • 5D - constiinta universala, supraconstientul, planul în care regasim divinitatea din noi
  • 4D - mintea noastră, ego-ul, fricile, iluzia separarii
  • 3D - planul material, realitatea pe care (credem că) o ”vedem” cu ochii fizici

 

Și ”traseul” dorintelor este dinspre 5D catre 3D. Iar blocajul care sta în calea materializarii dorintelor noastre sunt chiar gândurile pe care le avem ... Nu întâmplator se spune ca suntem creatorii propriei vieti ... chiar suntem. Insa, de multe ori actionam, mai degraba, ca niste sabotori ...

Gandurile, emotiile, credintele, convingerile, obiceiurile, atitudinile noastre sabotoare, ne împiedica sa ne împlinim dorintele si visurile.

Vestea buna este ca putem schimba asta!

 

Am creat programul ”2020 Cel mai Bun An pentru Tine”, în primul rând dintr-o nevoie personala de schimbare și apoi pentru a te inspira și pe tine sa faci schimbarea și să devii cel mai bun TU care poti fi.

E ceva firesc pentru mine să dăruiesc și să contribui la evolutia și ”mai binele” omenirii, inspirându-i pe cei din jurul meu, așa că azi ti-l ofer CADOU. Primesc la schimb:

  • adresa ta de email (pe care promit s-o pastrez în siguranta si s-o folosesc doar pentru a-ti trimite newsletterul lunar si continut valoros)
  • un testimonial ”pe bune”, de preferat video/ audio, la finalul programului
  • dacă simti (însă nu e o conditie pentru participare!), o donatie în cuantumul dorit de tine

 

E transformational

E (aproape) Gratuit ... investești doar timpul tău

 

.... ce te-ar putea opri să te înscrii?

 

 

 

 

 

Iata ce primesti!

Afirmatii

O afirmatie scurtă și foarte puternică cu ajutorul căreia îti formezi noi convingeri sustinatoare pentru Viată, Succes, Abundentă, Fericire.

Exercitii

Exercitii puternice care te ajută să conștientizezi convingeri, credinte si obiceiuri care îti limitează manifestarea potentialului tău cel mai înalt.

Meditatii ghidate

Meditatii ghidate cu ajutorul cărora vindeci rănile din trecut, te ierti și te accepti pe tine însuti, te conectezi cu sursa infinita din interiorul tău și faci posibil să se manifeste potentialul tau cel mai înalt.

Bonus

>25% REDUCERE<, pe toata perioada programului, la cel mai transformational (și bine vândut!) program de coaching ... Surpriză! Click pe butonul galben ca să afli!

Vrei si mai mult?

Fii tu însuti … dar știi cine esti? Vindecare, iertare, acceptare, iubire de sine, re-construirea imaginii de sine reale, autentice …

Îti recomand Be yourSELF. Show yourSELF – 540 un program-pachet, premium, de coaching în care te însotesc în procesul de regăsire de sine.

Dă click pe butonul din dreapta și vezi toate detaliile!

Îndrăzneste să fii TU însuti!

Întotdeauna străduiește-te să fii un om de valoare, nu neapărat un om de succes.  - Albert Einstein

Leave A Reply