Ceaiul cu aroma de coaching

Reconectare aniversara ... la ceaiul cu aroma de coaching

Start Time

19:00

08/08/2018

Finish Time

22:00

08/08/2018

Address

Ceainaria Bohemia TeaHouse Strada Poiana Narciselor 1, București 010158

RECONECTARE CU TINE LA … CEAIUL CU AROMA DE COACHING

 

Ceaiul cu aroma de coaching din august beneficiază de auspiciile extrem de favorabile ale Portii stelare a Leului care vor atinge maximul chiar în data de 08.08.’18  aleasă (cu intentie) pentru a ne Reconecta cu noi înșine.

Ca în fiecare lună, ofer 3 ore din timpul meu acelora care sunt hotărâti să schimbe ceva, înteleg și își asumă că:

  • schimbarea nu se face peste noapte ci este un proces în sine
  • e nevoie să participe la eveniment, de preferat, lunar pentru a parcurge practic toate etapele procesului.

Pentru că timpul este cea mai pretioasă resursă a noastră, te invit să-ti faci cadou experienta de Reconectare cu tine la … ceaiul cu aroma de coaching de miercuri 8 august 2018, de la ora 19,00, doar dacă ești pregătit si vrei cu adevărat să faci o schimbare în viata ta.

CE VOM FACE?

Energiile intense care înconjoara pământul în această perioadă favorizează curătarea puternică a tot ceea ce nu ne mai servește în evolutia noastră, așa că vom face tot felul de exercitii care ne vor ajuta să ne cunoastem și să eliberăm tot ce ne blochează și ne împiedică să manifestăm potentialul infinit din noi însine.

”Cum manifest în 2018?” este tema pe care ti-o propun la Ceaiul cu aroma de coaching, în cea mai puternică și benefică perioadă din an pentru manifestare, ca o continuare a călătoriei către tine. Un nou pas către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca să te deschizi și să te (re)descoperi. În plus, prin tragere la sorti, voi oferi cadou o sesiune de 15 min. de coaching în care vei putea să-ti gasesti solutii la o situatie-problemă din viata ta.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

 

Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat asa că, dacă simti să-mi fii aproape miercuri seara, înscrie-te cât mai curând completând formularul de înscriere aici http://bit.ly/C-Wevent

 

Voi fi acolo cu iubire, acceptare, întelegere și cu … surprize! 

PS: Ia cu tine voia bună si cărtile de vizită!

Who comes with us?

Leave A Reply