Reconectare cu propria întelepciune – 21 Martie

Reconectare cu propria întelepciune - 21 Martie

Start Time

19:00

21/03/2018

Finish Time

22:00

21/03/2018

Address

Ceainaria Bohemia TeaHouse Strada Poiana Narciselor 1, București 010158

RECONECTARE CU PROPRIA ÎNTELEPCIUNE

În prima lună a primăverii, te invit la o nouă Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai, miercuri, 21 martie 2018, de la ora 18,30. Hai să sărbătorim împreună un nou început odată cu renașterea naturii marcată de Echinoctiul de primavară!

CE VOM FACE?

Ne vom cunoaște mai bine, vom socializa, vom împărtăși emotii și povești de viată și vom afla în ce fel ne putem sustine unii pe ceilalti.

”Cum (mă) reinventez în 2018?” este tema pe care ti-o propun pentru luna martie, ca o continuare a călătoriei către propria întelepciune. Un nou pas către tine, către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca tu să te deschizi și să te descoperi. Vom fi acolo, să te primim cu acceptare, întelegere și iubire.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

 

Intrarea este liberă, dar numarul de locuri este limitat asa ca, dacă simti să-mi fii aproape miercuri seara, dă-mi de știre cât mai curând.
Poti face asta completând formularul de înscriere aici
http://bit.ly/C-Wevent

 

Îti multumesc și te aștept cu drag si cu … surprize! 

PS: Ia cu tine voia buna si cărtile de vizită!

Who comes with us?

Leave A Reply