Reconectare cu propria întelepciune – 9 Mai

Reconectare cu propria întelepciune - 9 Mai

Start Time

19:00

09/05/2018

Finish Time

22:00

09/05/2018

Address

Ceainaria Bohemia TeaHouse Strada Poiana Narciselor 1, București 010158

RECONECTARE CU PROPRIA ÎNTELEPCIUNE

Zilele deja lungi si calde ale primăverii ne îmbie să ne luăm timp pentru o nouă Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai, miercuri 9 mai 2018, de la ora 19,00. În aceasta zi de triplă sărbătoare pentru români, sărbătorim victoria vietii prin fiecare formă de viată care ne înconjoară.

CE VOM FACE?

Ne vom cunoaște mai bine, vom socializa, vom împărtăși emotii și povești de viată și vom afla în ce fel ne putem sustine unii pe ceilalti.

”Cum ”înfloresc” în 2018?” este tema pe care ti-o propun pentru luna mai, ca o continuare a călătoriei către propria întelepciune. Un nou pas către tine, către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca tu să te deschizi și să te descoperi. Vom fi acolo, să te primim cu acceptare, întelegere și iubire.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

 

Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat asa că, dacă simti să-mi fii aproape miercuri seara, înscrie-te cât mai curând completând formularul de înscriere aici
http://bit.ly/C-Wevent

 

Îti multumesc și te aștept cu drag si cu … surprize! 

PS: Ia cu tine voia buna si cărtile de vizită!

Who comes with us?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Află mai mult
error: Content is protected !!