Reconectare cu propria întelepciune – dec. 2017

reconectare cu propria intelepciune la un ceai 7 dec. 2017

Start Time

18:30

07/12/2017

Finish Time

22:00

07/12/2017

Address

SanThe Fitoceainarie, București

RECONECTARE CU PROPRIA ÎNTELEPCIUNE

Din formularele de feedback ale participantilor la evenimentul lunii noiembrie am aflat că le-a plăcut reconectarea cu propria întelepciune și pentru că ne-am simtit atât de bine, am hotărât să continuăm.
Așa că, iată, vă invit din nou să vă rezervati în calendar timp pentru Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai. Joi, 7 decembrie 2017, de la ora 18,30.

Dacă te numeri printre cei care au ratat evenimentul anterior sau pe ultima 100 de metri s-a întâmplat ceva și nu ai mai putut ajunge, acum ai ocazia de a participa la o seară de Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai, într-o ambiantă caldă si foarte primitoare.

CE VOM FACE?

Ne vom cunoaște mai bine, vom socializa, vom împărtăși emotii și povești de viată și vom afla în ce fel ne putem sustine unii pe ceilalti.

”Cum te descoperi pe tine însuti?” este tema propusă de unul dintre participantii la evenimentul lunii noiembrie, pentru luna decembrie, ca o continuare a călătoriei către propria întelepciune. Un nou pas către tine, către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca tu să te deschizi și să te descoperi. Vom fi acolo, să te primim cu acceptare, întelegere și iubire.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

Dacă simti să-mi fii aproape joi seara, dă-mi de știre cât mai curând. Poti face asta completând formularul de înscriere aici
http://bit.ly/C-Wevent

Intrarea este liberă.

Îti multumesc și te aștept cu drag si cu … surprize! ?

 

PS: Ia cu tine cărtile de vizită și adu un mic cadou simbolic, potrivit pentru ambele sexe și împachetat frumos, pentru a face o bucurie altui participant la Secret Santa Nicolae pe care îl vom organiza în seara evenimentului.

Who comes with us?

Leave A Reply