Reconectare cu propria întelepciune … la un ceai

Reconectare cu propria întelepciune

Start Time

18:30

09/11/2017

Finish Time

22:00

09/11/2017

Address

Bucharest, România

RECONECTARE CU PROPRIA ÎNTELEPCIUNE

Pentru că ne-a plăcut atât de mult evenimentul de relansare a blogului și ne-am simtit atât de bine, am hotărât că mai vrem.
Așa că, iată, de data asta vă anunt din timp și vă invit să vă rezervati în calendar timp pentru Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai. Joi, 9 noiembrie 2017, de la ora 18,30.

Și dacă te numeri printre cei care au ratat evenimentul de relansare a blogului, sau pe ultima 100 de metri s-a întâmplat ceva și nu ai mai putut ajunge, acum ai ocazia de a participa la o seară de Reconectare cu propria întelepciune, la un ceai, într-o ambiantă caldă si foarte primitoare.

 

CE VOM FACE?

Ne vom cunoaște mai bine, vom socializa, vom împărtăși emotii și povești de viată și vom afla în ce fel ne putem sustine unii pe ceilalti. Și pentru ca ideile și poveștile noastre să capete un sens și pașii să ne poarte treptat către propria întelepciune, ca într-o călătorie, propun să abordăm o temă. Primul pas, la fel ca întreaga călătorie, este despre tine și acea atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă va fi cadrul perfect pentru ca tu să te deschizi și să descoperi ”Cine ești tu?”. Vom fi acolo, să te primim cu acceptare, întelegere și iubire.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

Dacă simti să-mi fii aproape joi seara, dă-mi de știre cât mai curând. Poti face asta completând formularul de înscriere
http://bit.ly/C-Wevent

Locatia va fi comunicată numai participantilor.

Îti multumesc și te aștept cu drag si cu … surprize! 🙂

 

PS: Ia cu tine și cărtile de vizită.

 

Who comes with us?

Leave A Reply