Reconectare cu tine la … ceaiul cu aroma de coaching

Reconectare aniversara ... la ceaiul cu aroma de coaching

Start Time

19:00

12/07/2018

Finish Time

22:00

12/07/2018

Address

Ceainaria Bohemia TeaHouse Strada Poiana Narciselor 1, București 010158

RECONECTAREA CU PROPRIA ÎNTELEPCIUNE LA UN CEAI 

devine

RECONECTARE CU TINE LA … CEAIUL CU AROMA DE COACHING

 

Reconectare cu tine la … ceaiul cu aroma de coaching este noua formulă în care se vor ”întâmpla” întâlnirile noastre lunare, cel putin o vreme. După 7 editii de reconectare cu propria întelepciune, am simtit să fac o schimbare … benefică, sper, pentru ambele parti.

De ce o schimbare?

Pentru ca timpul este cea mai pretioasă resursă a noastră si, din aceasta perspectivă, vreau sa atrag la evenimentele mele doar pe cei care sunt pregătiti si vor cu adevarat să facă o schimbare în viata lor.

În fiecare lună, ofer 3 ore din timpul meu acelora care sunt hotărâti să schimbe ceva, înteleg și își asumă că:

  • asta nu se face peste noapte ci este un proces în sine
  • e nevoie să participe la eveniment, de preferat, lunar pentru a parcurge practic toate etapele procesului.

În acest context, dacă te simti pregătit și vrei cu adevărat să-ti asumi această provocare, te invit să-ti faci cadou experienta de Reconectare cu tine la … ceaiul cu aroma de coaching de joi 12 iulie 2018, de la ora 19,00.

CE VOM FACE?

Ne vom cunoaște mai bine, vom împărtăși emotii și povești de viată și vom face tot felul de exercitii care ne vor ajuta să ne cunoastem și să vedem lumina din noi însine. Prin tragere la sorti, ofer cadou o sesiune de 15 min. de coaching în care vei putea să-ti gasesti solutii la o situatie-problema din viata ta.

”Cum ”cresc” în 2018?” este tema pe care ti-o propun pentru luna iulie, ca o continuare a călătoriei către tine. Un nou pas către lumina din tine, către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca tu să te deschizi și să te (re)descoperi. Vom fi acolo, să te primim cu acceptare, întelegere și iubire.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

 

Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat asa că, dacă simti să-mi fii aproape joi seara, înscrie-te cât mai curând completând formularul de înscriere aici
http://bit.ly/C-Wevent

 

Îti multumesc și te aștept cu drag si cu … surprize! 

PS: Ia cu tine voia buna si cărtile de vizită!

It is simply fair to Share


Who comes with us?

Leave A ReplyAdresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Află mai mult
error: Content is protected !!