Reconectare la ceaiul cu aroma de coaching

Reconectare aniversara ... la ceaiul cu aroma de coaching

Start Time

18:30

27/09/2018

Finish Time

21:30

27/09/2018

Address

Ceainaria Bohemia TeaHouse Strada Poiana Narciselor 1, București 010158

RECONECTARE CU TINE LA … CEAIUL CU AROMA DE COACHING

 

Seara de Reconectare la Ceaiul cu aroma de coaching din septembrie continuă seria serilor în care, în spatiul boem și relaxant pus la dispozitie de Ceainaria Bohemia TeaHouse, experimentăm magia reconectarii cu noi înșine.

Ca în fiecare lună, ofer 3 ore din timpul meu celor care sunt hotărâti să schimbe ceva, înteleg și își asumă că:

  • schimbarea nu se face peste noapte, ci este un proces în sine
  • e nevoie să participe la eveniment, de preferat, lunar pentru a parcurge practic toate etapele procesului.

Și pentru că timpul este cea mai pretioasă resursă a noastră, te invit să-ti faci cadou experienta de Reconectare cu tine la … ceaiul cu aroma de coaching de joi, 27 septembrie 2018, de la ora 18,30, doar dacă ești pregătit si vrei cu adevărat să faci o schimbare în viata ta.

CE VOM FACE?

Întrucât tema manifestării este una foarte generoasă și când suntem împreună timpul zboară mai iute ca gândul, am convenit să continuăm să explorăm și să ne răspundem la întrebarea

”Cum manifest în 2018?(2)”  într-o nouă seară în care adăugăm un strop de întelepciune și aroma inconfundabilă de coaching ceaiului pe care-l savurăm în timp ce ne continuăm călătoria către noi înșine. Un nou pas către Sinele tău întelept, într-o atmosferă caldă, prietenoasă și relaxantă – cadrul perfect pentru ca să te deschizi și să te (re)descoperi. La finalul serii, prin tragere la sorti, ofer cadou o sesiune de 15 min. de coaching în care ai șansa să-ti găsesti solutii la o situatie-problemă din viata ta.

Apă, ceai, cafea și gustări sănătoase, dulci sau sărate, ne vor fi puse la dispozitie (contra cost) si vor completa deliciul unei seri la finalul căreia ne vom simti mai aliniati și mai conectati cu întelepciunea propriului suflet.

 

Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat asa că, dacă simti să-mi fii aproape joi seara, înscrie-te cât mai curând completând formularul de înscriere aici http://bit.ly/C-Wevent

 

Voi fi acolo cu iubire, acceptare, întelegere și cu … surprize! 

PS: Ia cu tine voia bună si cărtile de vizită!

Who comes with us?

Leave A Reply