Ana Maria

Ana Maria

Mentor, Coach

De-a lungul celor 17 ani în care am călătorit către propria mea destinatie am avut privilegiul de a învăta de la maeștri reali în domeniile lor. Le sunt profund recunoscătoare pentru fiecare moment de creștere și revelatie. Fiecare a contribuit la cine am devenit într-un mod unic și pretios. Sunt fericită, mă simt împlinită și cred că sunt cu adevărat pe cea mai buna cale pentru mine.

 

Ultimii 5 ani i-am dedicat în special muncii în educatie ca formator, creator curriculum, formator de formatori, expert implementare și coach de echipă în proiecte derulate la nivel national de către Institutul de Știinte ale Educatiei, Asociatia ROI și alte ONG-uri care se străduiesc să includă în metodologia de predare traditională, tehnici și instrumente de coaching pentru creșterea rezultatelor și îmbunătătirea stării de bine atât a profesorilor cât și a elevilor :

  • Acces la succes – Program inovator de pregătire suplimentarea a elevilor pentru evaluarea natională (POSDRU ID 137127)
  • Teen perform – Metode inovative de pregătire suplimentara pentru bacalaureat prin dezvoltarea de competente cheie (POSDRU ID 153/1.1/S/136612)
  • Lifelong learning – Facilitator pentru învătarea permanentă în școală – o noua calificare didactică pentru o școală care învată! (POSDRU ID 57/1.3/S/30074)
  • “Adopta un Liceu” și  “Zburd – Educatie prin coaching” realizate cu sustinerea Ministerului Educatiei și Cercetării
Dintre programele de formare si specializare care au fost la sursa rezultatelor obtinute în urma aplicarii practice a ceea ce am învatat, recunosc în mod special:
  • Facultatea de Psihologie din cadrul Universitătii Titu Maiorescu pentru excelenta catedră de Sociopsihopedagogie și pleiada de profesori extraordinari de la care am avut onoarea sa înteleg mecanismele de bază pentru dezvoltarea umană
  • Institutul pentru training și cercetări PIMMJM  – ITSC, care, cu multă simplitate și ușurintă mi-a deschis orizonturile formării prin programul Formator de Formatori acreditat CNFPA (actualul ANC)
  • Programul de formare Coaching Paractitioner Noble Manhattan care mi-a dezvăluit lumea coaching-ului profesionist, mi-a oferit primele instrumente și m-a făcut să îmi doresc să cunosc din ce în ce mai mult din acest domeniu
  • Echipa de coachi Avalon Management (actualii Coaching Parteners) cu care am creat primul program de formare în ocupatia Specialist în Activitatea de Coaching din România. Alături de ei m-am descoperit ca antrenor de coachi și am conștientizat  ceea ce mă diferentiază, pentru a putea crea programul care mă reprezintă ca profesionist.
  • Mentorii mei din Team Coach Certification Program si Learning Coach Program, Ernie Turner si Tony Pearson, CEOs LIM Global și co-creatori ai ARL (metodologia Actiune-Reflectie-Invatare pentru formarea in coaching de echipa, de care sunt pur și simplu îndrăgostită). Ei mi-au demonstrat că putem produce rezultate de creștere exponentială prin interventii gentile și prin facilitarea cu eleganta a dinamicilor interumane.
Modelul de coaching Indraznește, bazat pe valorile fundamentale Apreciere, Maiestrie si Armonie este rezultatul tuturor acestor experiente formatoare.
Mai presus de orice, programul Coaching.THE next Generation, reflecta parteneriatul desavârsit cu Irina Savu-Cristea formator, antrenor al formatorilor și coordonator de program. Împreuna am creat, dezvoltam si sustinem acest sistem de antrenament pe care îl iubim si în care avem încredere ca poate oferi contextul de crestere pentru cei care rezoneaza cu noi.
Te invit in programul Coaching. The NEXT Generation, alaturi de echipa Indrazneste!

It is simply fair to Share


Other Member

Ionut Malutan

Ionut

Suport site design and development, Programator
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Află mai mult
error: Content is protected !!